Vesti
Žuta štampa
"Pozvao me je Jokić, sve je bilo gotovo za 15 minuta!" Pevač koji je zabavljao naše košarkaše u Parizu otkrio detalje proslave: "Nakon ove pesme sve je puklo"
13.08.2024. 20:00
Izvor: Blic
"Pozvao me je Jokić, sve je bilo gotovo za 15 minuta!" Pevač koji je zabavljao naše košarkaše u Parizu otkrio detalje proslave: "Nakon ove pesme sve je puklo"
Pevač Srđan Grujičić, koji je u Parizu prvi zabavljao naše košarkaše nakon osvojene bronzane medalje na Olimpijskim igrama oglasio se za "Jutro na Blic" gde je otkrio sve detalje proslave koja će se dugo prepričavati.
Nakon osvojene bronze u subotu za naše košarkaše priređeno je pravo slavlje, a snimci koji sa njega isplivavaju postali su viralni.
Za naš jutarnji program oglasio se i pevač Srđan Grujičić koji je ispričao iz prve ruke kako je izgledalo pevati za naše olimpijce.
Ideja da se napravi slavlje našim košarkašima potekla je od brata Nikole Jokića, Nemanje, otkriva Grujičić.
- Još dva meseca pre svega bilo je planirano da se momcima napravi iznenađenje. Svi su bili sigurni da će medalja doći, samo nisu znali kog će sjaja biti! Kontaktirali su me još dva meseca pre početka da napravimo žurku na kraju. To je velika čast i ja sam to oberučke prihvatio - otkriva Grujičić.
Kako kaže, pet minuta pred kraj utakmice sa Nemcima stiže mu poruka.
- Logistika je odrađena za 15 minuta. Sat vremena kasnije sve je bilo na položaju, momci su počeli da stižu. Mi smo krenuli polako dok se oni smeste, malo dok odmore i ručaju, i u jednom momentu kažem kolegama: "momci, stanite" i krećem "Pukni zoro". I tad je stvarno sve puklo! Sve što se desilo nakon te pesme je istorija - kaže Grujičić.
Ističe da mu je ovo jedna od omiljenih svirki, a da je ponašanje košarkaša u kafani fenomenalno!
- Toliko su jednostavni momci, normalni, toliko srce i duh zajedništva, nemam reči... Mogli smo da sviramo i duže, ali morali su da idu na dodelu, koja će i te kako ostati upamćena - rekao je Srđan Grujičić za "Jutro na Blic".