Vesti
Žuta štampa
Kad pomislim da treba da me seku, želudac mi se okrene: Milica Todorović o operacijama
20.08.2024. 20:00
Izvor: Story
Kad pomislim da treba da me seku, želudac mi se okrene: Milica Todorović o operacijama
Izgled Milice Todorović potpuno je prirodan.
U doba kada estetske operacije više nisu nikav bauk izgled Milice Todorović potpuno je prirodan. Pevačica odbija da ode pod nož jer je, kako kaže, potpuno zadovoljna sobom.
- Ne kukam što imam male grudi, volim ih takve kakve jesu. Zaista nemam potrebu da stavljam silikone jer, da imam, verujte da bih do sada to uradila.
Kada samo pomislim da treba da me seku na mestu gde se nalaze žlezde i gde treba sutra dete da dojim, želudac mi se okrene naopačke. Ja nemam snage za to, plašljiva sam. Meni je sasvim lepo u svojoj koži i ne bih ništa menjala - rekla je Milica i dodala da se često ljudi iz njene okoline šale na račun malog poprsja, kao i da je nagovaraju da ode "pod nož":
- Moji prijatelji su me ranije stalno nagovarali: "Hajde, Milice, platićemo ti jedan silikon, a ti dodaj pare za drugi." Klavijaturista koji sa mnom radi godinama jednom mi je rekao: "Lele, bre, Milice, stavi nešto malo u te grudi da zaličiš na nešto." Uvek se smejem tome, ali džabe, ja ih volim i ovako malene. Čak me stilistkinja često kritikuje i govori da mi ubaci nešto u haljinu da mi grudi dođu do izražaja.
Lepa Kruševljanka ističe da nema ništa protiv žena koje posećuju plastičara iako ona sama nije jedna od njih.