Vesti
Žuta štampa
Oglasila se porodica Bore Đorđevića: Njegovoj supruzi Dubravki je najteže
30.08.2024. 20:00
Izvor: Svet
Oglasila se porodica Bore Đorđevića: Njegovoj supruzi Dubravki je najteže
Porodica Bore Đorđevića progovorila o njegovom stanju
Bora Đorđević od 20. avgusta nalazi se u ljubljanskoj bolnici zbog komplikacija uzrokovanih hronično opstruktivnom bolešću pluća. Porodica Bore Đorđevića veoma je zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje, jer je muzičar nekoliko dana intubiran.O njegovom stanju do sada se javno oglašavao samo menadžer “Riblje čorbe” Bane Obradović, koji je izjavio da je muzičarevo stanje danima nepromenjeno.Pored toga Bane je izjavio da je veoma tužan što se o Borinom stanju na društvenim mrežama piše svašta.Sada se pored Baneta oglasila i Borina svastika Daša, sestra njegove supruge Dubravke.
– Intubiran je… Dubravka ide svaki dan kod njega da ga vidi kad je poseta. Jako joj je teško. Nju doktori puštaju da ostane malo duže kod njega. Inače su posete na Intenzivnoj nezi samo pola sata za najbliže, ali njoj dozvoljavaju da ostane više sati pored njega. Može se ući samo u pratnji, nikog ne puštaju tek tako do njega – rekla je Borina svastika.
– Zasad se još ništa ne zna, čeka se, valjda će mu biti bolje, mi smo svi optimisti… To je takva bolest, svaka plućnica može da pogorša tu osnovnu bolest. Imao je baš dosta upala pluća u poslednje vreme, puno je kašljao – završila je Dubravkina sestra Daša.U poternci se navodi da su zločini počinjeni u Ukrajini od 24. februara 2022, kada je Rusija izvršila invaziju.
Moskva je negirala te optužbe, a portparol Kremlja Dimitrj Peskov rekao je da Rusija ima odlične odnose sa Mongolijom i da se ova poseta pažljivo planira.