Vesti
Žuta štampa
Oglasila se žena Sergeja Trifunovića - Evo šta je Isidora poručila nakon što je glumac deportovan iz Hrvatske
23.09.2024. 20:00
Izvor: Blic
Oglasila se žena Sergeja Trifunovića - Evo šta je Isidora poručila nakon što je glumac deportovan iz Hrvatske
Glumac Sergej Trifunović osuđen je u Hrvatskoj, nakon čega je i proteran iz njihove zemlje na tri meseca.
Sergej Trifunović je napustio Hrvatsku juče, 22. septembra, a sa njim je sve vreme bila i njegova supruga, Isidora koja je potvrdila da se sa mužem vratila u Srbiju.- Sergej i ja smo juče stigli u Beograd - rekla je kratko Isidora.
Podsetimo, u emisiju "Blic uživo", na "Blic" televiziji, uključila se Sergejeva supruga Isidora, koja je otkrila da je glumac osuđen na godinu dana zatvora uslovno, kao i da mora da napusti Hrvatsku do 22. septembra.
- Sergej je kažnjen zbog mim fotografije, on nije autor te fotke, on je distributer. Fotografija je bila sporna. Ovaj slučaj nema veze sa onim od prošle godine u Splitu. Sergej je tada bio osuđen i tu kaznu je platio. S obzirom da nije bio na teritoriji Republike Hrvatske kada se desila ta mim slika, nama nije jasno da li je on podložan hrvatskim zakonima - rekla je Isidora, pa je dodala:- Zabranjen mu je ulazak u Hrvatsku na tri meseca. Do 22. septembra mora da napustiti Hrvatsku - rekla je supruga Sergeja Trifunovića, a onda otkrila kako su njen suprug i ona proveli vreme u Hrvatskoj nakon što je on pušten na slobodu.