Vesti
Žuta štampa
Ćerka Voje Brajovića na svet donela dečaka: Ponosni deda slavi sa zetom
11.10.2024. 20:00
Izvor: Story
Ćerka Voje Brajovića na svet donela dečaka: Ponosni deda slavi sa zetom
Na svetski dan devojčica porodila se ćerka Voje Brajovića, a baš ovakvom jednom rečenicom ona je pratioce na Instagramu obavestila o radosnoj vesti.
- Na svetski dan devojčica, stigao je ovaj momak kao najlepši poklon devojčici koja je poželela brata - napisala je glumica poznata po epizodnim ulogama, ali i burnom bračnom životu.Pre tri godine od supruga Siniše ona se rastala, pa ponovo pomirila, te zatrudnela.Otud i mališan kojem nije želela još uvek da otkriva ime, pored informacije ona je podelila i sliku sa dečakom koji je dobio čistu desetku na rođenju.
Sličan scenario dogodio se kada je rodila ćerku, koja je u neku ruku bila i povod pomirenja dramske umetnice i njenog muža.
– Od početka smo tim u vaspitanju Ines. Čak i kad se ljudi u svemu ne slažu, pred detetom su majka i otac jedno biće, i to tako mora da bude. Nevezano od toga da li nečiji mama i tata žive pod istim krovom ili ne, da li se vole ili ne. - Ines je prirodno više vezana za mene, u jednom periodu, koji je trajao skoro tri godine, mi smo živele same, dok smo Siniša i ja polagali neke ispite zrelosti sami kod sebe, i tada se vezala za mene – izjavila je ranije novopečena mama.Porodila se ćerka Voje Brajovića, svi mediji su preneli, a veruje se da je pored roditelja, baka i deka, sestrica Ines najsrećnija.